Ruskinja tvrdi da je bila Putinova špijunka: "Imali smo treninge za intimne odnose"
foto: pinterest.com

 

"Na vojnoj obuci sam naučila osnove borilačkih veština i rukovanje oružjem. Nakon toga radila sam kao agent u akcijama protiv trgovine ljudima i drogom. Kasnije su nekoliko devojaka i mene pozvali sa strane. Na posebnom treningu naučili su nas zavođenju i manipulaciji. Imali smo i posebne seks treninge", ispričala je Aliia.

"Podučavali su nas kako možemo upotrebiti izgled da izvučemo što više podataka iz osobe pod interesom. Seks je u tome jako važan", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

Tvrdi da je pobegla iz Rusije nakon što su mafijaši pokušali da je ubiju, a naposletku je morala da promeni i ime. Komentarisala je i trenutnu situaciju s Ukrajinom i rekla da je protiv rata. Smatra kako zna šta je Putinu trenutno u glavi.

"Najvažnija stvar u tome je što mi živimo dvostruke živote. Pogledajte fotografije Putina. Jaše konja bez majice, lovi ribu, roni... Kao da je Džejms Bond. To je brend. Svi Rusi žele da budu takvi. Ljudi ga poštuju i dive mu se. Kako to postići, nauče vas u vojnim školama za tajne agente", ispričala je.

Inače, Aliia danas radi kao PR agent.

Sve o ukrajinskoj krizi možete pročitati u NAŠEM BLOGU.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading