ZAPAD U STRAHU ČEKA SLEDEĆI POTEZ PUTINA "Sateran je uza zid, znamo ŠTA će sledeće da uradi"
Alo! Ilustracija /J.V.

Govoreći na Poslovnom okruglom stolu, Bajden je kazao da ruski predsednik lažno tvrdi da Amerika u Evropi ima biološko i hemijsko oružje.

"Putin je sateran uza zid, i sada priča o novim lažnim uzbunama koje sam postavlja. Među njima su legitimne i tvrdnje da mi imamo biološko i hemijsko oružje u Evropi, koje jednostavno nisu tačne", rekao je američki predsednik.

"Rusija takođe nagoveštava da Ukrajina ima biološko i hemijsko oružje, što je jasan znak da (Rusija, prim. nov.) planira da upotrebi obe vrste oružja", rekao je on.

Vašington i američki saveznici ranije su optužili Rusiju za iznošenje lažnih tvrdnji o programu biološkog oružja u Ukrajini, kojima bi opravdala sopstveno korišćenje takvog oružja.

Rusko Ministarstvo odbrane optužilo je Kijev da planira da izvrši napad hemijskim oružjem na sopstveni narod i da za to optuži Moskvu.

Pratite uživo najnovije vesti iz Rusije i Ukrajine na OVOM linku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Balkan

22.03.2022 09:35

Izgleda da niko nije obavestio G. Bajdena sta je G-dja Nuland izjavila u vezi laboratorija u Ukrajini finansiranih od strane Amerike, nema smisla zbog G. Bajdena, jer je to receno prilikom saslusanja u Senatu. Ziveli

nesa151

22.03.2022 12:21

@Balkan - Tek ce SENAT u americi razmisliti i saslusati Bajdena.Oni to imaju pravo!

Aca

22.03.2022 14:19

Sta je on injegov sin radili u ukrajnu pre nekoliko godina jel sadili lubenice

zora

22.03.2022 14:38

Senilni matorac iz gluposti u glupost.