NETAČNE TVRDNJE AMBASADE RUSIJE U BIH Amerika ne pokušava da uništi Rusiju na genetskom nivou, niti napad na Ukrajinu ima veze s američkim biolaboratorijama
Foto: Shutterstock

Prvobitna tvrdnja o tome da Vašington pokušava da genetski uništi ruse preko biolaboratorija koje se nalaze u Ukrajini, koja je bila objavljena na zvaničnoj Fejsbuk stranice Ambasade Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini, koju smo objavili na našem portalu ispostavila se kao netačna.

GRADONAČELNIK PREDAO GRAD RUSIMA "Odluka je moja, vreme je!"

Dvadesetak medija u Bosni i Hercegovini i regionu, kao i Alo!, prenelo je saopštenje Ambasade, objavljeno i na njenoj zvaničnoj internet-stranici 27.2.2022. Mediji su uglavnom samo preneli sadržaj saopštenja, ne proveravajući navode koji su u njemu izneseni. Pojedini mediji naveli su da je reč o “optužbama” ili “krajnje čudnim tvrdnjama” Ambasade.

Nakon analize portala Raskrinkavanje.ba svi tekstovi koji su preneli saopštenje Ambasade Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini u kojima se ne nudi nikakvo dodatno objašnjenje vezano za postojanje navodnih laboratorija niti se iznose bilo kakvi dokazi dobili su ocenu manipulisanje činjenicama. 

Ovu vest smo objavili bez prethodne provere i ona se ispostavila kao netačna, te se ovom prilikom izvinjavamo našim čitaocima.

Prvobitni tekst, kao i naslov, je nakon analize portala Rakrinkavanje.ba promenjen.

PUTINOV GENIJALNI PLAN Ruska vojska nezaustavljivo napreduje zbog jedne ODLUKE (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ggg

28.02.2022 01:19

bravo, to je jedina istina, ko to ne vidi i ne razume, bolje da ne gleda dnevnik, ne cita novine, ne komentarise nista, i ne ucestvuje u manipulaciji, samo nek radi svoj posao i kad dodje vreme, dostojanstveno umre.