AMERIKA ĆE SE URUŠITI? Žirinovski o mračnom scenariju za SAD - Nekoliko miliona Amerikanaca će biti evakuisano u Sibir!
Foto: EPA

Prema rečima poslanika Državne Dume Ruske Federacije, to bi se moglo dogoditi za 10 godina zbog etničkih sukoba u Sjedinjenim Državama. Žirinovski je povukao analogiju sa Sovjetskim Savezom. Političar smatra da se sada slični procesi odvijaju u Sjedinjenim Državama.

„Nema nacionalnih periferija, ali postoje Afroamerikanci, Meksikanci, nebelci uopšte, koji već diktiraju svoju volju, a belcima je sve više zabranjeno da govore o svojim pravima, svojoj kulturi, svojoj istoriji. Oni su, zapravo, jednostavno ukinuti u Sjedinjenim Državama“, smatra Žirinovski.

Lider LDPR je primetio da do sada beli Amerikanci i dalje čine većinu stanovništva SAD, ali prognozira da će se za 10 godina situacija promeniti i "oni će se pretvoriti u manjinu koja će se suočiti sa diskriminacijom".

„Počeće njihova evakuacija u Kanadu, Australiju i druge regione sveta. Možda će čak i od nas biti zatraženo da nastanimo nekoliko miliona negde u Sibiru“, napisao je Žirinovski na svom Telegram kanalu.

Političar smatra da će se nakon toga Sjedinjene Države „urušiti“, jer nakon odliva belih Amerikanaca, "novo društvo neće moći da održi isti nivo razvoja tehnologije, ekonomije i života".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading