PIJANA ANA UBILA TROGODIŠNJU ĆERKU Vratila se iz prostitucije i želela da se opusti, a onda je nesrećno dete zasvilelo
Foto: Instagram

 

Pijana žena se vratila iz noćnog kluba, gde je, prema sopstvenom priznanju, zaradila pružajući intimne usluge i želela je da se opusti. Ali ćerka je zacvilila.

Tada je Ana, kako bi dete naučila lekciji, uhvatila devojčicu za majicu i postavila je da visi sa balkona. Uplašenu vrisku devojčice čule su komšije. Nekoliko trenutaka kasnije, košulja se pocepala i dete je palo. Ruzankina je sišla dole, uplašena je počela da ljulja mrtvo dete, donela ga je na ulaz. Sve je bilo uzalud.

Ispostavilo se da je Ani dijagnoza postavljena od detinjstva, bila je na evidenciji psiho-neurološkog dispanzera. Završila je popravnu školu, izbačena iz tehničke škole, vodila je nemoralan način života.

O ocu deteta se ništa ne zna. U početku je Anina baka pomagala sa detetom, ali žena je želela nezavisnost i preselila se u Samaru, gde je iznajmila stan. Za život je zarađivala prostitucijom, ali sebe je nazvala blogerkom. Njen instagram je prepun fotografija njene ćerke i deluje da nije imala nameru da dete nastrada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading