Znam tačno ime žene iz američke ambasade koja je to naredila!
Foto: Printscreen

"Ako idemo da se isporuče svi, onda svako svakog neka isporuči i eto dogovora", kazao je Milorad Dodik kao odgovor na novinarsko pitanje o celoj situaciji sa zahtevom za izručenje Duška Kornjače.

“Kad je Srbija potraživala Ganića, onda je čitav svet skočio da se to ne desi. Ako idemo da se isporuče svi, onda svako svakog neka isporuči i eto dogovora. Ja sam bio na sastanku kada je Vučić doneo vakcine, oni su tražili da Srbija isporuči neku dvojicu. Pravosuđe Srbije ima dokaze da su počinili zločine protiv Srba bilo gde i to je dobra stvar i to treba da urade. Ovo ovde pravosuđe ničemu ne služi, ono je više iskomplikovalo ovo pitanje nego rešilo“, kazao je i dodao:

“Ja znam tačno ime žene iz američke ambasade koja je naređivala tužiocima da podignu optužnicu protiv Milorada Dodika. I kada joj kažu da nema osnova, ona kaže: ne zanima me, važno je samo da podignete optužnicu. Možda i danas to radi, znam joj ime i danas je tamo. Ako ona smatra da nekoga treba zatvoriti bez razloga, šta je imam s njom da pričam“.

“Visoki predstavnik ne postoji, trebaju otići još trojica stranih sudija. Dok to ne rešimo, to će trajati. Šta su nam izgradili u BiH? Opšte nepoverenje koje je daleko veće nego nekoliko godina iza rata”, dodao je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading