POČEO PROGON SRBA Pale maske u Bosni, Incko ostavio pakao
Foto: Printscreen

On je ocenio da su pale sve maske sa Tužilaštva i Suda BiH i da je to jasna poruka srpskom narodu da za njega nema ni suživota, niti života na ovim prostorima.

- Ako svaki čovjek koji kaže neko njegov ubijen, ili mučen u logorima, ili priča o srpskim žrtvama, bude procesuiran, zatvoren i proglašen krivi - o čemu onda možemo da pričamo? O čemu možemo govoriti? - upitao je Nosović.

Odluka o određivanju mere pritvora predsedniku boračke organizacije Milomiru Savčiću je neverovatna, izjavila je za RTRS predsjednica Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske Božica Živković Railić.

Živković Railić je naglasila da je "ovo je još jedna potvrda da je Sud i Tužilaštvo BiH politička institucija, a ne institucija koja treba da provede pravdu i pravičnost".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

09.08.2021 17:58

Republika Srpska, ako se nastavi progon Srba, neka odmah sprovede referendum i proglasi Republiku Srpsku za drzavu Srpskog naroda. Ako oni hapse Srbe, hapsite i vi njihove. Reciprocitet. Znam da je ovo strasno lose, ali ne mogu Srbi vise dozvoliti njihovo hapsenje i nestajanje.