MILE PLJUNUO NA INCKA! Sprema se hapšenje Dodika!?
Alo!/Vladimir Marković

Tužilaštvo BiH već je formiralo predmete u slučajevima negiranja navodnog genocida u Srebrenici, na osnovu prijava nekoliko građana a nakon što je visoki predstavnik Valentin Incko u petak nametnuo odluku o izmenama Krivičnog zakona u BiH.

Dodik je potvrdio da je to uradio sam da tako rastereti muslimane koji bi mogli biti izloženi pritisku i zahtevima svojih političkih vođa, kod kojih su prema Srbima prisutna usijana osećanja i mrzotvorni stavovi, da protiv njega podnesu krivičnu prijavu.

"Da ne bi bilo pregrejanih emocija i niskih strasti iz sarajevske zagušljive političke kuhinje u kojoj se prema Srbima svakodnevno proizvodi mržnja, odlučio sam da se sam prijavim", pojasnio je Dodik, a preneo RTRS.


Podsetimo, Tužilaštvo Bosne i Hercegovine već je formiralo predmete u slučajevima negiranja navodnog genocida u Srebrenici, na osnovu prijava nekoliko građana.

Komentari (1)

Loading
Zoran Stojic

29.07.2021 18:28

Zar zapad nije shvatio da je dosao kraj njihoboj dominaciji svatice brzo al ce to biti kraj sveta ovo je novi kolonijalizam i to fasistivki putem ekonomskih mera