TRAGIČAN KRAJ POTRAGE  Telo devojke (21) izvučeno iz reke nedaleko od mosta na Tari
EPA

Pripadnici Uprave policije su, u sredu u jutarnjim časovima, iz reke Tare izvukli beživotno telo tragično stradale dvadesetjednogodišnje Pljevljanke M.G. koja je predhodnu noć izvršila samoubistvo skočivši sa velikog mosta na pomenutoj reci.

Telo nastradale je pronađeno nedaleko od mosta na Tari u reci u blizini manastira Arhangela Mihaila. Telo je, nakon uviđaja, poslato na obdukciju u Podgoricu.

Prema prdhodnim informacijama ženska osoba je u večernjim satima 27.jula.2021.godine, skočila u reku Taru iznad njavećeg luka mosta, gde je visina 170 metara. Prethodno je na mostu ostavila ranac, gde su nađeni dokumenti na osnovu čega je i izvršena prvobitna indentifikacija.

O događaju policiju su obavestili turisti koji su se zatekli na mostu i tom prilikom primetili mlađu žensku osobu koja skida i ostavlja ranac, preskače ogradu i skače sa mosta . Kako se radilo o noćnim uslovima, svaka potraga za osobom koja je skočila sa mosta na Tari bila je otežana i odložena  za rane jutarnje sate.Jutros je krenula potraga i telo nesretne devojke je pronađeno.

Za sada nema podrobnijih informacija iz Uprave policije u vezi ovog tragičnog događaja. Prema nezvaničnim informacijama u rancu koji je ostao na mostu pronađeno je oproštajno pismo, kao i  da je u prepisci sa drugaricom  najavila da postoji mogućnost da se odluči na najgore.

Prethodnog dana Dežurni tužilac iz Pljevalja je naložio da se o događaju obavesti Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

                                                 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading