"PRVO SAM TI MAMU MORAO NAPUNIT" Monstrum iz Visokog slao ćerki slike polnog organa, a sada su otkrivene i jezive poruke!
Alo!/M. Š.

Sudija za prethodno saslušanje Opštinskog suda Visoko u celosti je potvrdio optužnicu 16. jula, rečeno je iz Tužilaštva.

Kako se navodi u optužnici, K. A. je 27. novembra prošle godine u mestu Bradve, opština Visoko, svojoj ćerki K.A. sa svog mobilnog telefona putem aplikacije Mesendžer, poslao sliku svog polnog organa koju je slikao u svojoj kupaonici.

Zatim je, dodaje se, s ćerkom stupio u kontakt video pozivom putem iste aplikacije i tom prilikom snimao svoj donji deo tela i polni organ u svojoj kupaonici.

"Kada je devojčica prekinula poziv i blokirala dolazne i odlazne pozive i poruke sa Mesendžera, pozvao je putem telefona i zapretio da će je ubiti ako ne ukloni zabranu dolaska poziva i poruka na Mesendžeru što je kod deteta izazvalo osećaj straha i nesigurnosti, te joj poslao niz poruka neprimerenog sadržaja: "Pozdravi mamu preko ku..a", "Znas li ti gde ulazi ti što spominje...u pi..u odakle si ti izašla", "Prvo sam ti mamu morao napunit da se ti rodiš", "Pitaj mamu kako ga je pu…a", "Pitaj je kako joj se sviđalo...hoćeš ti probat", "T..i ga sebi...probaj", navodi se u optužnici Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading