JEZIVI SLUČAJ POTRESAO BALKAN Saša priznao da je silovao dete! Uvek je sa sobom nosio cvet, a nakon zločina se krio u šumi
Alo.rs/ Masanori Jošida

 

Naime, pedofil je uzalud priznao krivicu, pa je osuđen na dve godine zatvora bez formalnog sudskog postupka.

Kao prvi svedok optužbe trebao se pojaviti Fahrudin Mešeljević, koji je kobnog dana savladao pedofila i zadržao ga do dolaska policije. Međutim, to se nije dogodilo, pa se Mešeljević vratio kući razočaran i sudskim postupkom i kaznom izrečenom pedofilu.

Avaz podseća da je optužnica protiv ovog pedofila podignuta početkom juna i sadrži niz dokaza i stravičnih detalja. Ovde je navedeno da je Mešeljević, kada je video Selitu kako grli i ljubi devojčicu, pozvao njene roditelje. Pedofil je pokušao da pobegne, ali Meseljević ga je pronašao u šumi sakrivenoj iza stene. U vreme hapšenja, Selitaj je u ruci imao crveni karanfil.

Prema optužnici, Selitaj je na lokalitetu Vidovine, u mestu Golubinja, na području opštine Žepče, upoznao i devojku M. K., koju je prethodno namamio preko Fejsbuka.

"Upoznali su se na autobuskoj stanici u Begovom Hanu, pa kada su krenuli u šetnju u pravcu Vidovine i kada su otišli ​​u šumu i došli do velike stene u blizini Golubinjskog potoka, kako bi zadovoljio njegov seksualni nagon, koristio mentalnu i fizičku nezrelost i mladost devojčice, a nakon što se dete skinulo, nakon čega su obavili polni odnos, izvršivši tako krivično delo polni odnos sa detetom", navodi se u optužnici.

Poslat je na izdržavanje zatvorske kazne, a do sada je bio u pritvorskoj jedinici KPZ Zenica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading