FATA ORLOVIĆ U BOLNIČKOJ POSTELJI Otkriveno u kakvom je stanju posle rušenja crkve
Foto: Ilustracija

Kao što je poznato, Fata Orlović je juče hospitalovana u Kliniku za plućne bolesti u Tuzli zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, odnosno komplikacija kliničke slike pluća, što joj je i ranije stvaralo probleme.

Kako je danas potvrđeno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, Fata Orlović je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja i nije životno ugrožena.

Inače, iza Fate se nalazi izuzetno buran emotivni period, s obzirom na to da je protekle subote izvršeno uklanjanje crkve koja je sagrađena u Konjević Polju, navodno delom u njenom dvorištu.

Fata Orlović već pretrpela moždani udar

To je dodatno pogoršalo njeno optee zdravtsveno stanje, koje je od ranije bilo narušeno nakon prvenstveno pretrpljenog blažeg oblika moždanog udara, a zatim i komplikacija s plućima, zbog čega je u februaru ove godine takođe bila na bolničkom oporavku u Tuzli.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društevenim mrežama se širi lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je i dalje u bolnici, a njena ćerka je juče za "Avaz" izjavila da nije ozbiljno ugroženo zdravlje njene majke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
ljubica

10.06.2021 20:04

@Ana - Ma nije joj nista. Nego bi htela jos malo medijske paznje.

saja

09.06.2021 23:11

Moja Fato mozda ti je polenula ona najsladja kafa koju si popila posto si crkvu srusilla.

Titov pionir

10.06.2021 14:06

Baba lakše malo sa tom slatkom kahvom, vidiš da ti slatko škodi

Darko ns

10.06.2021 20:33

Fato ceka te predak Pavle da te uz kafu izgrdi... Aj ti da ne zakasnis