DRAGANA JECKOV: Važno je da svi izađemo na glasanje u nedelju!
SDSS

 

Dragana Jeckov je istakla “ Prvi krug je pokazao da politiku koju smo vodili u prethodnom periodu koju je obilježilo dosledno zalaganje za unapređenje sveukupnog položaja naše zajednice birači prepoznaju. Ogromno poverenje u svim srpskim sredinama našim kandidatima i našoj listi su dokaz da smo bili na ispravnom putu”.

 “Ne smemo se opuštati i propustiti priliku u nedelju da još jednom izadjemo i da damo naše glasove onima koji žele da menjaju društvo na bolje. Svaki glas je važan i može biti presudan i posebno bi apostrofirala značaj izbora u Gračacu i Donjem Lapcu. Očekujemo pobede naših kandidata u ovim opštinama.”

“Mnogo je izazova pred nama. Važno je da ostanemo jedinstveni. Nema boljeg načina da svi vide našu jedinstvenost nego na izborima u nedelju. Samo mi u SDSS osećamo i znamo probleme naših gradjana na terenu jer i sami dolazimo iz sličnih sredina sa sličnim problemima. Mi ovo što govorimo živimo. Ja živim u Negoslavcima, ali verujte mi problemi naše zajednice su više manje isti širom hrvatske. Nastavićemo da se borimo i za pravo na obrazovanje, upotrebu ćirilice kao našeg pisma, zapošljavanje pripadnika našeg naroda u javnim institucijama, za ravnopravan status, za primenu svih delova zakona o pravima nacionalnih manjina”.

Dragana Jeckov je istakla “ SDSS je stranka socijaldemokratske orjentacije ali i vrlo liberalnih pogleda. Zaštita osnovnih i ljudskih prava svakog građanina u Republici Hrvatskoj je u središtu naše politike. Mi našu ideologiju i politiku nismo menjali iv ponosni na činjenicu da su osnovne teme kojima se bavimo razvoj i ekonomija, a ne prošlost.” Potpredsednica Jeckov je još jednom pozvala sve glasače da u što većem broju izadju na izbore u nedelju i da poverenje daju SDSS-u.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading