Boris Milošević:,,Važno je da SDSS pobedi u Gračacu"
Foto: SDSS

Gračac je opština na samoj granici Like i Dalmacije sa velikim brojem raštrkanih srpskih sela.

Boris Milošević:,,Važno je da SDSS pobedi u Gračacu

Foto: SDSS

 

 

Boris Milošević je zajedno sa SDSS-ovim kandidatom za načelnika opštine Rajkom Obradovićem i njegovim zamjenikom Nebojšom Radjenovićem posetio opštinu Gračac gdje je razgovarao sa stanovnicima.

Potpredsednik Vlade Boris Milošević je istakao:

- Gračac je najveća opština u hrvatskoj sa velikim brojem sela koja sva imaju slične probleme. Srbe povratnike muči veoma loša putna infrastruktura u selima, dok smo probleme vezane za snabdevanje električnom energijom uglavnom uspjeli rješiti. Moramo ponovo oživiti ove krajeve i da uz poljoprivredu i stočarstvo dovedemo i kompanije koje bi bile u stanju da proizvedu finalne proizvode koji bi našli put na tržišta hrvatske, Srbije ali i šireg regiona. Novo rukovodstvo naše partije i nadam se novi predsednik opštine Rajko će u meni uvjek imati suborca kako bi zajednički realizirali projekte o kojima smo u kampanji govorili. Radićemo na izgradnji puta kako bi stanovnici planinskih sela Prljeva i Pribudića mogli lakše stići do svojih kuća i kako bi oživjeli taj preljepi dio općine koji se proteže sve do Šibensko-kninske županije. Najbolje rješenje da se nakin izgradnje mosta na rijeci Zrmanji produži taj pravac do mjesta Bender u opštini Knin, i tako bi dobili međužupanijski put koji bi konačno povezao dvije županije i dvije regije - istakao je Boris Milošević.

- Zrmanja je jedna od najljepših evropskih rjeka, a ovdje je izvor Zrmanje i šteta je da nemamo boljih turističkih sadržaja koji bi mogli ponuditi turistima. Lovni turizam je isto velika razvojna šansa opštine Gračac. Puno je planova i mogućnosti ali svi moramo jedinstveno 16.maja izadji na izbore i zaokružiti SDSS” zakjučio je Boris Milošević “Ne smijemo više nikad da u ovoj općini zbog nekih naših slabosti izgubimo vlast. Važno je da ljudi iz SDSS-a zauzimaju najviše funkcije u opštini kako bi zajedno sa nama ali i brojnom dijasporom unapredili naš Gračac - zaključio je potpredsednik Boris Milošević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading