Jeckov na predizbornom skupu u Bršadinu: Hvala stanovnicima što prepoznaju naš rad kako bi srpska zajednica opstala na ovom području
SDSS

 

“Hvala stanovnicima Bršadina što nam ukazuju poverenje i što prepoznaju naš rad kako bi srpska zajednica opstala na ovom području. Nadamo se da će posle ovih izbora da SDSS i naš kandidat za načelnika opštine Miloš Miodragović voditi opštinu Trpinja u budućnosti.”

Dragana Jeckov se osvrnula na dosadašnju kampanju i istakla je političke prioritete SDSS-a.

“Suočeni smo sa mnogo napada na nas i sa desna i sa leva što je najbolja potvrda da dobro radimo svoj posao. Konkurenciju u našoj zajednici mi nemamo. Uvek smo smatrali da jedino moguće sredstvo za ostvarivanje vitalnih interesa našeg naroda u hrvatskoj može biti samo jedinstvena i jaka srpska politička organizacija kakav je SDSS bio i ostao.

SDSS

 

 

Mi smo brana od desničara koji svojim porukama unose nemir u živote svih građana u hrvatskoj, ali smo isto tako odlučno protiv levog populizma kome su Srbi veoma bili skloni, a koji ni jedan jedini konkretan problem srpske zajednice nikad nije rešio” ističe Jeckov.

Dragana Jeckov se osvrnula i na prioritete “Naši politički prioriteti su jasni, a to je da zadržimo vlast u svim sredinama nastanjenim spskom zajednicom na istoku hrvatske, kao i da opet osvojimo Vukovar i Trpinju koje smo izgubili zahvaljujući podelama u našoj stranci.”

Potpredsednica Jeckov je pozvala sve Srbe da izadju na izbore 16.maja i da daju svoj glas SDSS-u.

Zajedno sa potpredsednicom Jeckov na skupu su učestvovali Srđan Jeremić predsednik ZVO i kandidat za dožupana u Vukovarsko-sremskoj županiji kao i Miloš Miodragović SDSS-ov kandidat za načelnika opštine Trpinja.

  Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading