Krivokapiću važniji Bečić od crkve
Foto: Youtube/Printscreen

 

Elem, danas je Srpska pravoslavna crkva organizovala naučni skup pod nazivom "Sveti Vasilije Ostroški - 350 godina od predstavljanja" gde je Krivokapić bio najavljen kao govornik. Ali, avaj, on se nije pojavio! Pokazao je nepoštovanje prema Crkvi, a i učesnicima skupa. Govor su održali episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić i prof. dr Jovan Delić. 

Važniji su Krivokapiću bili izbori u Herceg Novom na kojima je podržao listu Demokrata i njenog predsjednika Aleksu Bečića. Priča o pravoslavlju i metafizici svela se na njegovo glasanje Demokratske Crne Gore čiji se predstavnici revnosno pojave sa kamerama u crkvi pred svake izbore. 

Inače, premijer, iako Nikšićanin, sa radnim angažmanom u Podgorici, ima prebivalište u Bijeloj. Priča se da je Krivokapić prijavio primarno mesto stanovanja u tom mestu da bi utajio porez, pošto njegova porodica poseduje velelepnu vilu u tom delu opštine Herceg Novi. 

Iz ovoga možemo zaključiti da Krivokapić konzumira religiju prema svojim ličnim apetitima. Ne bismo pogrešili ako bi rekli da je imao od koga naučiti na koji način se treba ponašati prema Crkvi i njenim sveštenim licima, ako Bečićeva partija, a premijerova politička opcija, čini isto. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading