POPUŠIO DVA DŽOINTA, PA NOŽEM NAPAO SUPRUGU I PROLAZNICU Bosanca sud u Švajcarskoj oslobodio krivice zbog ''amnezije''
Printscreen

Državljanin BiH (38) koji živi u Švajcarskoj oslobođen je krivice nakon što je popušio dva džointa te nožem napao suprugu i slučajnu prolaznicu.

Sud ga je oslobodio jer je bio pod uticajem trave zbog čega se, kako kaže, ničega ne seća. Ipak, moraće da ide na lečenje od zavisnosti, javljaju švajcarski mediji, piše Oslobođenje, prenosi Index.hr.

UHAPŠEN TINEJDŽER KOJI JE IZBO MLADIĆE U KNIĆU Dve osobe u teškom stanju, maloletniku određen pritvor!

Sve se dogodilo u gradu Solothurnu na severozapadu Švajcarske u februaru 2021. godine. Muškarac se vratio sa posla, a zatim popušio dva džointa. Nakon toga je, kako navodi, izgubio kontrolu nad sobom i ne seća se što je učinio.

Moraće da ide na lečenje

Naime, kako švajcarski mediji navode, odjednom je nožem napao suprugu i nekoliko puta je ubo u leđa. Ona je uspela da pobegne na ulicu, a on je krenuo za njom. U trenutku kad su izašli na ulicu, naišla je prolaznica koja je pokušala da ih razdvoji, a muškarac je napao i nju. Ubo je nesrećnu ženu u bedro i u glavu.

Žene su završile u bolnici sa lakšim telesnim povredama.

Supruga nije podnela krivičnu prijavu, ali prolaznica jeste. Međutim, kako je napadač proglašen neuračunljivim, ona neće dobiti nikakvu odštetu.

Napadač će ići na liječenje od zavisnosti.

Takođe, u zaključku sudske odluke stoji da nije bilo moguće utvrditi nameru da ubije ženu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading