"SPASITE ME, MOLIM VAS" Ljudi zarobljeni ispod ruševina traže pomoć preko Tvitera (FOTO/VIDEO)
Foto: AP/Depo Photos via AP

 

 

U zemljotresu jačine 7,8 stepeni Rihterove skale, noćas je u delu Turske u blizini granice sa Sirijom, prema saznanjima AP u obe zemlje poginulo najmanje 830 ljudi, a broj žrtava nije konačan.

Broj poginulih u zemljotersu koji je rano jutros pogodio pogranično područje između Turske i Sirije u Turskoj raste iz sata u sat.

 

 

Turski mediji javljaju da je prema najnovijim informacijama u Turskoj je poginulo više od 600 ljudi, a povređeno više od 2200 osoba.

Građani Turske, koji su ostali zarobljeni u ruševinama nakon razornog zemljotresa koji je pogodio jug ove zemlje noćas, počeli su na društvenim mrežama da postavljaju statuse i fotografije u kojima mole spasioce za pomoć.

"Spasite me, molim vas", stoji u brojnim statusima koji kruže po Tviteru, a korisnici u komentarima bliže pokušavaju da objasne gde se nalazi objekat u kojem su ostali zatrpani.

 

 

Razoran zemljotres odneo je više od 500 života u Turskoj i Siriji. Povređeno je nekoliko hiljada ljudi, a prema poslednjim informacijama, urušilo se više od 2.000 objekata u obe zemlje.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading