Ana ima 32 godine i NAJPOZNATIJA je prevarantkinja na svetu: Opelješila je američke bogataše, a sad je bacila oko na jednu Srpkinju

Vesti 31.01.2023 13:57 0

Ana Sorokin uspela je da opelješi američku elitu, ali se za to ne kaje

Ana ima 32 godine i NAJPOZNATIJA je prevarantkinja na svetu: Opelješila je američke bogataše, a sad je bacila oko na jednu Srpkinju

Foto: AP

 

Ana Sorkin se pod lažnim identitetom Ana Delvi predstavljala američkoj eliti. Ona se njima predstavljala kao bogata nemačka naslednica. U njenu priču su svi poverovali i tako je ceniki u društvu dok jedan dan nije završila u zatvoru.

Sve to je postigla sa samo 32 godine, a njena neverovatna životna priča je provukla i producentne Netflix-a.

Naime, zločini mlade dame rođene u Rusiji, inače poznatije po imenu Ana Delvi, koja nije prezala ni od čega, postali su scenario za seriju "Inventing Anna". Iako je osetila i najveći sjaj Njujorka, a potom završila sa najgorim osuđenicima na robiji - izdigla se iznad svega i sada ima novi plan! Odlučila je da snimi sopstvenu rijaliti TV seriju.

 

 

„Prevarantkinja iz Sohoa“ biće domaćica večera za slavne ličnosti, džetset, bogataše, umetnike. Večere će organizovati u svom stanu na Menhetnu, a sve to će pretvoriti u rijaliti seriju pod nazivom "Delvei’s Dinner Club."

Ova serija neće imati scenario, a navodno će prikazivati Anine razgovore sa svojim cenjenim gostima i tema će biti njena kriminalna prošlost, pričaće o sebi kao prevarantkinji i njen zatvor i kućni pritvor.

Gosti će joj biti Ilon Mask, Madona i Marina Abramovič

Na spisku se nalaze Ilon Mask, Madona i jedna Srpkinja – Marina Abramović. Niko još od njih nije zvanično potvrdio učešće, ali producenti rade na tome da ispune želje „domaćice“ Ane. A smatra se da će ovaj projekat prikazati devojku koja se zaista "krije" iza Ane.

Netflix je Ani platio 320.000 dolara za prava, ali je najveći deo tog iznosa otišao na njeno plaćanje onoga što je ukrala, poreze i pravne takse.

Osim toga, Sorokin piše i knjigu o svojim iskustvima, a potpisala je i ugovor u februaru 2022. godine da će glumiti u dokumentarcu o svom životu posle zatvora.

 

 

Ana Delvi se ne kaje

Ova rusko-nemačka prevarantkinja uradila je nemoguće - uspela je da američku elitu dobro opelješi i obmane na pravdi Boga i uopšte ne kaje se, naprotiv. Uživala je u svom dobijenom luksuzu maksimalno.

Naoružana fiktivnim nasledstvom od šezdeset miliona dolara, odlučila je da osvoji Menhetn. Šarmantna, harizmatična, nemilosrdna i često neuljudna, Sorokin se vešto uklopila u najbogatije njujorške krugove. Njen advokat Tod Spodek, koji joj često ni sam ne veruje, na suđenju je izjavio kako je Ana radila u stilu - ako prođe, prođe.

- Francuska prestonica mi je bila dosadna, jer je društveni život završavao već u osam pa sam odlučila da je Njujork grad po mojoj meri - rekla je Ana jednom prilikom.

 

 

Pripadnicima visokog društva Menhetna prodala priču da je bogata nemačka naslednica. Tri godine živela je u raskoši, oštetila je nekoliko banaka i hotela za više od 275 hiljade dolara. Polazilo joj je za rukom da vrlo lako obrlati svoje bogate poznanike - jednog je nagovorila da joj plati privatni avion koji ju je odveo na Venecijanske bijenale za 35 hiljada dolara, dok joj je drugi podmirio hotelski račun od 62 hiljade dolara. Od investitora je isto tako uspela da ukrade više od 200.000 dolara.

Koristila je lažni identitet kako bi dobila zajmove od finansijskih institucija, a onda se 2017. saznala za njene zločine, a Veniti Fer i Njujork magazin objavili su tada legendarne članke.

Uhapšena je i poslata u ozloglašeni zatvor "Rikers" gde kaznu služi i seksualni predator i silovatelj Harvi Vajnstin. Za većinu stvari je dve godine kasnije i osuđena, a zbog dobrog vladanja puštena je ranije na slobodu. Tada sa Netfliksom sklopila dogovor, prodala im je svoju priču i od tih para lepo živela.

A onda joj je istekla viza za boravak u Americi i Ana je opet završila u zatvoru. Zbog svojih "nestašluka" je bila u zatvoru pet godina, a konačno je puštena na slobodu u oktobru poršle godine uz kauciju od 10.000 dolara, kao i uslov da mora da navede adresu stanovanja.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading