SILOVALI JE U KOLIMA, PA JE IZBACILI NAPOLJE! Devojka pronađena mrtva, advokati izneli bizarnu odbranu!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bruks je kobne noći pila u baru u blizini kampusa, gde je 15. januara upoznala 17-godišnjeg osumnjičenog. Između 1 i 2 sata s tinejdžerom i njegovim prijateljima otišla je iz lokala.

Kasen Karver policiji je ispričao kako je Medison "bila vrlo nestabilna, jedva je hodala, nije mogla održati ravnotežu i nejasno je govorila“. Tražila je prevoz do kuće, a 17-godišnji osumnjičeni i ona "hodali su zajedno i grlili se“.

- On je pristao da je odvede. Bila je pijana i nije želeo da je ostavi dok je bila jako pijana, a bar se zatvarao, stoji u nalogu za hapšenje.

Karver je, kako tvrdi, sedeo na vozačevom mestu, Li na suvozačkom sedištu, a Vašington i 17-godišnjak bili su pozadi sa Bruks. Kad su je pitali za adresu, devojka je, kaže, "pala i nije im mogla odgovoriti pa su se kratko vozili i zaustavili".

- Čuo sam svog 17-godišnjeg prijatelja kako ju je pet puta pitao da li želi da ima s*ks sa njim, na šta mu je ona dala usmeni pristanak. Bili su intimni, ali onda je prijatelj rekao kako moraju prestati i otići, stoji u dokumentu koji je objavila policija, prenosi Jutarnji list.

Kad su ga tokom policijskog razgovora pitali smatra li da je žrtva bila previše pijana da bi svesno pristala na s*ks, Karver je odgovorio: "Valjda".

Policija je takođe razgovarala s Kaivonom Deondreom Vašingtonom, koji je izjavio kako je tužan zbog Madisonine smrti, ali je takođe priznao da se smejao dok je hodao iza nje i pomislio: "Kako nasumično upoznate devojku i samo je pokupite?".

Priznao je da su on i tinejdžer imali odnos sa Bruks na zadnjem sedištu automobila dok su Karver i Li bili na prednjim sedištima, piše Dejli mejl.

Rekao je i kako su kasnije odbacili Bruks na drugu lokaciju, gde ju je oko 3 sata udario automobil na Burbank Driveu blizu Pelikan Lejks Parkveja.

Istražitelji su rekli kako je devojka imala gotovo četiri puta više alkohola u krvi od dozvoljene granice.

Vašington i 17-godišnjak optuženi su za silovanje trećeg stepena, dok su Li i Karver optuženi za učestvovanje u silovanju.

Ron Hali, advokat dvojice osumnjičenih, rekao je kako to "apsolutno nije bilo silovanje".

- Slušajte, ovo je tragedija, definitivno nije zločin, dodao je.

Advokat takođe tvrdio kako su se Bruks i Karver posvađali u njegovu automobilu.

- Ona je tad izašla iz vozila i rekla da će zvati Uber. Želim da javnost zna da ti mladići, odnosno vozač auta i momci koji su bili u vozilu, devojku nisu ostavili uz ivicu puta, rekao je.

- Medison je bila živahna, puna ljubavi i nesebična prijateljica. Ostavila je neizbrisiv trag u našim životima, čuvamo uspomene na nju i nikad je nećemo zaboraviti. Ona je naš heroj, donirala je svoje srce i bubrege kako bi spasila druge, objavilo je u ponedeljak njeno Alfa Pi sestrinstvo na Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading