"PODMETNUO MI GESTAPO ILI MARKSISTIČKI NASILNICI" Tramp o poverljivim dokumentima pronađenim u njegovoj kući
Foto: Tanjug/Tanjug

Bivši američki predsednik Donald Tramp juče je izjavio da je uzeo fascikle kao "kul uspomenu" i optužio savezne vlasti koje "mrze Trampa" da su u njih podmetnule strogo poverljive dokumente u njegovoj kući, prenose američki mediji.

Tramp je pokušao da umanji značaj skandala oko stotinu poverljivih dokumenata pronađenih u njegovoj kući u Mar-a-Lagu tako što je skrenuo pažnju na nekoliko praznih fascikli koje su pronašli agenti FBI u eksplozivnom pretresu 8. avgusta 2022. godine.

"Bile su to obične, jeftine fascikle sa raznim rečima odštampanim na njima, ali su bile kul uspomena", napisao je Tramp u postu na svojoj društvenoj mreži "Istina".

"Možda je Gestapo uzeo neke od ovih praznih fascikli kada je izvršio raciju u Mar-a-Lagu i računao ih kao dokument, što oni nisu", tvrdi Tramp i dodaje: "Možda su marksistički nasilnici koji mrze Trampa podmetnuli u njima dokumenta".

Tramp se potom osvrnuo i na poverljiva dokumenta koja su pronađena u kući američkog predsednika Džoa Bajdena.

"Oni stalno govore da imam 'veliki broj dokumenata' kako bi Bajdenovi poverljivi dokumenti izgledali manje značajni“, rekao je on.

"Kao predsednik nisam učinio ništa loše. Džo jeste", objavio je Tramp.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading