ŠTA JE SAD OVO, VUČIĆU? Nemački specijalci bacaju ženu u blato, tajkunska "Nova" slepa kod očiju, Viola fon Kramon ni da bekne! (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

Policijske snage u Nemačkoj počele se s uklanjanjem barikada i rasterivanjem aktivista koji su organizovali protest protiv širenja rudnika lignita.

Na snimku ispod vidi se kako specijalci bukvalno vuku jednog od demonstranata za glavu, dok fotografije s događaja pokazuju kako obaraju ženu na blatnjavo tlo i vuku je, po trojica odjednom.

Pri tome, demonstranti/ekolozi u Nemačkoj nisu blokirali međunarodni autoput kao što je to nedavno bio slučaj u Beogradu.

Gde je sada Viola von Kramon da protestuje kada bacaju ženu u blato? Međutim, kada srpska policija mnogo blažim metodama normalizuje saobraćaj u Srbiji, tajkunskoj "Nova S", opoziciji i Violi su usta puna kršenja ljudskih prava.

Pogledajte na snimku kako to rade nemački specijalci:

A zatim obratite pažnju na "umiveno" izveštavanje na "Novoj", koja incident naziva "osetljivim pitanjem", "rastućim tenzijama" i "rasterivanjem", dok je reakcija srpske policije demonizovana van svake proporcije sa realnim stanjem na terenu.

Pri tome, Nemci blokiraju samo lice mesta na kome se nalazi rudnik i napuštene zgrade okolo, bez ugrožavanja saobraćaja za celu državu, i to u trenutku kada se pritisak energetske krize svom silinom sručio na Nemačku kojoj rudnik treba da cevi održi toplima.

Tajkunski portal "Nova" ima dvostruke aršine u svom izveštavanju - za nenasilnu normalizaciju saobraćaja u Srbiji kriv je Vučić, policijska brutalnost i represija, dok se za mnogo jaču reakciju nemačkih specijalaca nalaze čask i opravdanja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marina

15.01.2023 09:31

Zašto pitate Vučića šta je to, kad je sve jasno. Problem je što su dvostruki aršini svuda i u svakom segmentu prisutni, zavisno od interesa onih koji od njih imaju koristi.