''KONTAKTI DVE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE, USTVARI, NIKAD NISU NI STALI!'' Putin: Moguće dalje razmene zatvorenika sa Sjedinjenim državama
EPA

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da su dalje razmene zatvorenika između SAD i Rusije moguće i da se nastavlja kontakt dve obaveštajne službe.

"MOŽDA JE TREBALO RANIJE DA POKRENEMO SPECIJALNU OPERACIJU" Putin razočaran izjavom Merkelove, poslao poruku Zapadu

Putin je govorio na konferenciji za novinare u Biškeku, prestonici Kirgistana, dan nakon što su SAD oslobodile ruskog trgovca oružjem Viktora Buta u zamenu za američku košarkašicu Britni Grajner, a upitan je da li će doći do drugih razmena na šta je odgovorio pozitivno, prenosi Rojters.

"Da, sve je moguće", odgovorio je Putin i naveo: "Kontakti dve obaveštajne službe ustvari nikad nisu ni stali. Postigli smo kompromis, i ne odbacujemo nastavak zajedničkog rada u budućnosti.

"Rusija i dalje drži Pola Vilana, američkog marinca veterana koji je osuđen za špijunažu 2020. godine u procesu koji je SAD ocenila kao nepravedan i netransparentan, navodi Rojters.

Ruska novinska agencija Interfaks je izvestila je u četvrtak da će se nastaviti razgovori Vašingtona i Moskve o oslobađanu Vilana, citirajući izjave Vilanovog advokata.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading