NAJSTARIJE NERAZJAŠNJENO UBISTVO U FILADELFIJI REŠENO POSLE 65 GODINA Misterija dečaka koji je pronađen ubijen i strpan u kutiju!
Foto: Twitter/printscreen

Policajci su u četvrtak saopštili da su zahvaljujući detektivskom radu i napretku tehnologije uspešno identifikovali dečaka na osnovu DNK analize. Istražitelji su decenijama bezuspešno pokušavali da utvrde njegov identitet, pa nedavno otkriće predstavlja veliki iskorak u istrazi.

Slučaj je počeo da se istražuje u Filadelfiji 1957. godine, kada je pronađeno mrtvo dete umotano u ćebe u kartonskoj kutiji. Mrtvo dete pokazalo je dokaze o "skorašnjim i prošlim traumama", rekla je trenutna komesarka policije Filadelfije Danijel Autlo o počecima slučaja.

Uprkos činjenici da je slučaj privukao veliku pažnju javnosti pedesetih godina prošlog veka, niko se nije oglasio da tvrdi da je pronađeno dete njeno.

„Šezdeset pet godina priča o nestalom detetu u Americi proganja ovu zajednicu, policijsku upravu Filadelfije, našu naciju i svet“, rekao je Outlav, koji je otvorio konferenciju za novinare u četvrtak pohvalivši generacije policajaca koji su radili na slučaju.

"Uprkos činjenici da je Džozefu Avgustu Zareliju oduzet ceo identitet i pravo na postojanje, on nikada nije zaboravljen", dodala je ona.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading