"KAJANJE NIJE SILOVANJE!" Seks skandal trese SAD! Žena varala političara sa producentom, suđenje se pretvorilo u ludnicu!
EPA

Njusom, suprugu guvernera Kalifornije Gavina Njusoma, nije silovao holivudski mogul Harvi Vajnštajn, tvrdili su njegovi advokati tokom završne reči u četvrtak. Umesto toga, upustila se u "transakcioni seks", tvrdi advokat Alan Džekson.

Advokat je primetio da, iako je reditelj dokumentarnih filmova Siebel Njusom možda požalila zbog seksa sa producentom, "žaljenje nije silovanje".

Džekson je ocenila svedočenje filmskog stvaraoca u sudnici u Los Anđelesu proteklih nedelja kao "pozorišni, previše dramatizovani nastup", odbacivši ga kao "čin" i dodavši da je bila svesna da je bila angažovana u "transakcionalnom seksu" i da "mrzi to."

EPA

 

Sibel Njusom je opisala svoje navodno silovanje od strane producenta u hotelskoj sobi nakon što su se sreli 2005. na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, ispričavši žiriju detalje njegove fizionomije. Vajnštajn nije bio samo prekriven "modricama" i "strijama", rekla je – on je "izgledao neobrezano i čudno, nekako kao riba...dole puno kože," rekla je tokom svedočenja.

Tokom samog čina, ona je svedočila: "Stojim, opirem se. Užas... drhtim. Ovo je moja najgora noćna mora." Međutim, uprkos njenom detaljnom opisu događaja, Sibel Njusom je navodno čekala dve godine nakon susreta sa Vajnštajnom da mu pošalje e-poštu u kojoj tvrdi da ju je silovao.

Komentari (0)

Loading