PANIKA U HRVATSKOJ! Policija otvorila pošiljku za ukrajinsku ambasadu, proneđene oči životinje!
Tanjug

Nekoliko ukrajinskih diplomata u inostranstvu primilo je "krvave pakete" u kojima su se nalazile životinjske oči, objavilo je ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova. Juče je objavljeno da je serija pisama bombi poslana na više mesta u Španiji, uključujući i ukrajinsku ambasadu u Madridu.

"Možemo potvrditi da je odgovorna osoba ambasade Ukrajine u Zagrebu obavestila policiju kako su jutros od zaposlenog pošte trebali da preuzmu pošiljku/pismo. Međutim, pošiljku/pismo su odbili da prime i to zbog upozorenja ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova da su i druge ukrajinske ambasade širom Evrope s adrese tog pošiljaoca zaprimila sumnjive pošiljke," saopštila je hrvatska policija.

Pismo je kod policije

Odmah po saznanju policija je poduzela mere i radnje iz svoje nadležnosti, a u koordinaciji s drugim sigurnosnim službama i u kontaktu s ukrajinskim Veleposlanstvom.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a pošiljka/pismo je u posjedu policije te će se prema njemu postupati s ciljem utvrđivanja porijekla i sastava", objavili su.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading