ISKASAPIO DETE PA URADIO NEŠTO NAJGORE Ubica i pedofil iz Nemačke osuđen na doživotnu robiju, detalji zločina lede krv u žilama (FOTO)
Foto: Shutterstock

Pedofil koji je ubio šestogodišnju devojčicu u snu i seksualno zlostavljao njeno mrtvo telo pre nego što joj je razneo kuću u pokušaju da sakrije svoj zločin osuđen je na doživotni zatvor. 

Sven Mesner (34) pozvao je devojku da se druži sa njegovim sinom u njegovom domu u Baden-Badenu, nakon što su se sprijateljili u lokalnom parku, prenosi Jutarnji list.

Majka šestogodišnje Šake nevoljno je pristala da je pošalje na druženje, kako bi je na kraju poslednji put videla živu. Putar Mesner je osuđen na doživotni zatvor, proglašen je krivim za ubistvo i remećenje mira mrtvih.

- Nije zvanično dao izjavu, pa zavisimo od drugih dokaza, rekao je medijima državni tužilac Majkl Klose.

Spavanje nije bilo planirano, ali su dvoje dece molili roditelje da provedu noć zajedno. Šakinu majku su uspešno nagovorili da joj dozvoli da prenoći, poljubila ju je i zagrlila i rekla joj da se vidi sutra. Ubistvo se dogodilo 19. decembra prošle godine u Mesnerovoj kući.

Sud je saslušao Mesnera koji je šestogodišnjakinji prerezao grkljan i ubo je nožem u stomak između ponoći i 3 sata ujutru. Mesner je tada seksualno zlostavljao telo devojčice, a zločin je pokušao da sakrije paljenjem svetla na jelki i gasom u rerni. Vatrogasci su ušli u zapaljenu kuću, a pedofil je pronađen onesvešćen u bašti. Požar je preživeo i njegov sin.

Šakijina majka se ujutru pojavila ispred kuće jer Mesner devojku nije doveo kući kako je planirano. Kada joj je komšija rekao da je požar i da je video lokva krvi, onesvestila se. Tek kasnije je saznala za strašni zločin i način na koji je njena ćerka umrla. Čekajući suđenje u zatvoru, Mesner je odbio da poseti psihijatra i nekoliko puta je pokušao da sebi oduzme život.

- Ne prođe dan da ne pomislim na tu devojčicu. Voleo sam svog brata, ali sada ga mrzim. Mora da je đavo ušao u njega, rekao je brat počinioca, Majk Mesner.

Šakijin otac Sulejmane K (26) rekao je lokalnim medijima da ona živi pakao. On već trinaest godina živi u Nemačkoj i radi kao obezbeđenje, a prisustvovao je i suđenju. Šakijina majka je bila povezana video-vezom jer nije htela da sedi naspram očevog ubice.

- Moram da budem ovde jer želim da vidim ubicu svoje ćerke, pokušavam da ga razumem. Ne poznajem čoveka, ali želim da čujem zašto je to uradio. To mi je važno, ali istovremeno i veoma teško, rekao je Sulejmane.

Optuženi tokom suđenja nije imao komentara.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading