MAJKE IH DVA PUTA GRLE! Hrvatski vojnici se spremaju da idu na Kosovo, u Zagrebu opšti haos!
Alo

Iz Milanovićevog Kabineta juče je saopšteno da će predsednik danas prisustvovati ispraćaju hrvatskih vojnika u misiju Kfor u 14 sati, a zatim je služba ministra odbrane saopštila da će Banožić prisustvovati ispraćaju vojnika danas u podne.

Iako to u pozivu MORH-a nije navedeno, jasno je da je Banožić odlučio da održi svoj ispraćaj i izbegne susret s Milanovićem, a raniji termin je izabrao tako da predsednika omalovaži jer će ispasti da je on bio na premijeri, a predsednik samo na reprizi, piše hrvatski Tportal.

To praktično znači da će se vojnici dva puta postavljati, dva puta će se puštati hima, biće dva obraćanja, a porodice vojnika koji idu u ovu misiju dva puta će puta izgrliti svoje muževe i žene, očeve i majke, braću i sestre, sinove i kćeri.

Portal podseća da ovo nije prvi put da se dvaput održavaju svečanosti zbog prepucavanja ministra i vrhovnog komandata Milanovića.

Kadetima koji su ove godine završili studije na Hrvatskom vojnoj akademiji prvo je ministar dodelio rešenja o prijemu u vojnu službu, a onda im je predsednik, u odvojenoj ceremoniji, dodelio prve oficirske činove koje su stekli po završetku školovanja.

I tada su se svršeni studenti Vojne akademije dva puta postrojavali zbog praktično iste stvari, dva puta salutirali i rukovali se s zvaničnicima, a njihove porodice su im dva puta čestitale na uspehu, podseća Tportal.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cirkus

21.11.2022 14:02

Hahaha, kakav cirkus i cirkuzanti. A oni omalovazavaju Srbiju sto salju vojsku na nase Kosovo. Mada, ako tamo prigusti, isprasice im tamo neko dupeta.