SUMNJA SE NA SERIJSKOG UBICU Leševi tri prostitutke nađeni u roku od sat vremena, horor u Rimu!
Foto: Shutterstock

Na mesto događaja izašla je policija, a nakon što su inspektori otvorili vrata stana do, pronašli su telo još jedne žene pa se takođe odmah posumnjalo na ubistvo.

Obe žrtve su Kineskinje i veruje se da su se bavile prostitucijom, piše italijanski Corriere della Sera.

Pokrenuta je istraga, ali identitet žrtava nije odmah utvrđen. Na teren su izašli i forenzičari. Žena čije je telo pronađeno na stepeništu imala je oko 40 godina, dok je žrtva pronađena u stanu bila mlađa. Prema rečima komšija, žrtva sa stepeništa stanovala je u zgradi pa se proverava šta su nesrećne žene tačno radile u Rimu i na koji su način povezane jedna s drugom. Veštače se i telefonski brojevi kako bi se utvrdila mreža njihovih poznanstava.

Ono što takođe zaokuplja pažnju policije je činjenica da niko od stanara u zgradi nije čuo nikakve zvukove tokom jutra, a dojava policiji stigla je oko 11 sati. Zato su ispitani i portir zgrade i neki od stanara, među kojima i oni koji žive na istom spratu gde su pronađena tela, a u središtu istrage je i pitanje koliko je dugo mlađa žrtva boravila u zgradi.

Policija je uzela snimke sa kamera na trgu Klodio i obližnjih ulica, kako bi se utvrdilo ko je ulazio u zgradu i izlazio iz nje u pretpostavljeno vreme ubistva, a u stanu su se tražili tragovi i dokazi koji bi ukazivali na jednog počinioca ili više njih.

Ali, nešto manje od sat vremena kasnije pronađeno je telo još jedne žene, na početku pogrešno identifikovane kao transseksualne osobe. Radi se o 65-godišnjoj eskort dami, Kolumbijki Marti Tores, čije je telo pronađeno u stanu takođe na području trga Klodio.

Prema policijskim nalazima, telo je ležalo na krevetu s dubokom ubodnom ranom na grudima . O zločinu je dojavila sestra žrtve, koja je ujutro otkrila telo i odmah alarmirala policiju. Stan u kojem je pronađeno telo 65-ogodišnjakinje nalazi se u podrumskim prostorijama.

U toku je istraga kako bi se utvrdilo postoji li veza između dva zločina. Oružje korišćeno u oba slučaja moglo bi biti neka vrsta noža, verovatno duge oštrice, ali i ti detalji još se utvrđuju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading