TAKER U NEVERICI Ova laž je mogla da ubije milione Amerikanaca (VIDEO)
Foto: Fox news printscreen

Međutim, predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski i dalje tvrdi da Kijev nema nikakve veze sa ovim incidentom. Takve laži direktno ugrožavaju živote miliona Amerikanaca, ističe voditelj Foks njuza Taker Karlson.

- Dakle, morate se zapitati, da li je vreme da prestanete da podržavate ovog tipa? Možda je rizik prevelik? Da li namerno laže da bi nas uvukao u rat? - pitao je Taker u svojoj emisiji.

On je istakao da Ukrajinci pokušavaju da uvuku Amerikance u svetski rat.

Poljski mediji su 15. novembra javili da su dve rakete pale u Lublinskom vojvodstvu na granici sa Ukrajinom, pri čemu su dve osobe poginule. Ministarstvo spoljnih poslova zemlje saopštilo je da je raketa koja je pala u Poljskoj ruske proizvodnje.

Međutim, ova informacija nije potvrđena u SAD, a zatim je predsednik SAD Džozef Bajden saopštio da prema preliminarnim informacijama nije tačna verzija da je u pitanju ruska raketa.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da tog dana nije bilo napada na ciljeve u blizini ukrajinsko-poljske granice, a objavljene fotografije nekih krhotina nemaju nikakve veze sa ruskim oružjem.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading