DVOSTRUKA PRAVNA POBEDA Bivši predsednik SAD, njegova braća i sestra dobili parnicu protiv rođake - ovo je bio razlog njene tužbe
Foto: Tanjug Win Mcnamee

Bivši američki predsednik Donald Tramp pobedio je danas svoju rođaku Meri Tramp u parnici u kojoj je ona Trampa, njegova dva brata i sestru tužila za prevaru u višemilionskom iznosu nasleđa.

U odluci, sudija njujorškog državnog suda na Menhetnu Robert Rid rekao je da je Meri Tramp nakon nagodbe iz 2001. godine oko nasleđa imovine oca Donalda Trampa, Freda Trampa starijeg podigla tužbu protiv svojih rođaka, prenosi Rojters.

"SKRIVA SE OD ISTRAGE" Tramp se nije odazvao sudskom pozivu


Odluka sudije Rida je doneta istog dana kada je i savezni sudija Menhetna doneo Donaldu Trampu još jednu pravnu pobedu i odbacio tužbu advokata Majkla Koena koji tvrdi da je vraćen u zatvor navodno u znak odmazde zbog pisanja memoara koji detraljno govore o Trampu.

Slučaj Meri Tramp vuče korene još od 1981. godine i smrti njenog oca Freda Trampa mlađeg, starijeg brata Donalda Trampa, koji je Meri koja je tada imala 16 godina ostavio profitabilan portfelj nekretnina.

Meri Tramp, danas 57-godišnja psihološkinja, tvrdi da su njeni rođaci Donald i Robert Tramp i njena tetka Merjen Tramp Beri morali da štite njene interese, ali su je umesto toga "olakšali" za desetine miliona dolara.

Prtaite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading