VOZAČ AUTOM BLOKIRAO ULICU, BIO PIJAN Muškarac udario policajca tokom legitimacije u Istri
Foto: Shutterstock/meunierd

Muškarac (58) osumnjičen je da je juče u Istri oko jedan sat iza ponoći napao službeno lice tokom legitimacije.

Policajci su zatekli automobil marke "Reno", varaždinskih registarskih oznaka, koji je bio poprečno zaustavljen na saobraćajnoj traci. Alkotestiranjem je utvrđeno da je 58-godišnji vozač automobilom upravljao pod uticajem alkohola od 1.60 promila. Na mestu suvozača se nalazio drugi 58-godišnjak, koji je odbio da pokaže ličnu kartu kako bi se utvrdio njegov identitet, a zatim je počeo da negoduje zbog policijskog postupanja.

Pijani tinejdžer sa probnom dozvolom udario trudnicu, devojka (24) izgubila bebu - Alo.rs

Kada ga je službenik upozorio da će ga privesti u policijsku stanicu zbog utvrđivanja identiteta, suvozač se uneo u lice policijskom službeniku, udario ga i odgurnuo. Zbog sprječavanja daljnjeg napada na policijske službenike, suvozač je uhićen i doveden u policijsku stanicu, piše Index.

Protiv njega se zbog nasilja na službeno lice osobi podneta krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu i optužni predlog zbog prekršaja jer kod sebe nije imao ličnu kartu.

Alkoholisani vozač automobila je smešten u posebne prostorije policijske stanice do otrežnjenja i protiv njega će biti podneta prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading