TRAMP OŠTRO PORUČIO: Moraću ponovo to da uradim!
Foto: AP/Joe Rondone

"Da bi naša zemlja ponovo bila uspešna, bezbedna i slavna, verovatno ću to morati da uradim ponovo. Spremite se, to je sve što mogu da vam kažem“, rekao je Tramp.

Prema rečima bliskih saradnika, on je željan da se vrati u političku igru za predsedničke izbore, a jedan od njegovih viših savetnika koji nije želeo da bude imenovan rekao je Rojtersu da Tramp želi da se kandiduje i da to objavi pre Dana zahvalnosti, što bi mu dalo prednost u odnosu na njegove protivnike i da je on toga svestan.

"TVITER JE SADA U RUKAMA RAZUMA" Tramp se oglasio nakon što je Mask preuzeo aplikaciju


Ako bi postao prvi kandidat republikanaca za nominaciju, to bi moglo da izbaci iz trke potencijalne stranačke rivale, rekli su njegovi savetnici, i dodali da je ipak moguće da bivši američki predsednik ipak odloži takvu odluku ili da se predomisli.

Nezavisni analitičari i izborne ankete u SAD prognoziraju da je velika verovatnoća da će republikanci na međuizborima sledeće nedelje osvojiti većinu u Predstavničkom domu američkog Kongresa i da će imati šansu da preuzmu kontrolu i nad Senatom, što bi im dalo mogućnost da blokiraju zakonodavnu agendu predsednika Džozefa Bajdena u naredne dve godine, navodi britanska agencija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading