Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Priznala je da je bila toliko besna zbog tog poraza da nije htela ni da dođe u emisiju.
 

 

 

Kukavičluk, namerno napuštanje strateških položaja bez koordinacije sa višom komandom, kolaps komande i kolaps kontrole nad trupama“, rekao je Simonjan, a prenosi Dejli bist.

„Strašno smo zabrinuti, užasno uznemireni, nisam htela ni da dođem ovde jer panikom i jadikovanjem pomažemo neprijatelju, indirektno radimo na uspehu CIA-e koja decenijama pokušava da uništi našu zemlju. Šta drugo mogu da kažem?" dodala je.

„Drugovi generali, nemojte brukati ovu himnu“. Simonjan je zatim ponudila neko objašnjenje za neuspehe Rusije.

"Zamislite samo veličinu teritorije i broj ljudi koji su uključeni. Ova teritorija je tri puta veća od Belgije, gde se nalazi sedište NATO-a. Možemo li uopšte zamisliti veličinu ovog zadatka?" rekla je Simonjan.

"Ova teritorija, tri puta veća od Belgije, puna je svih vrsta oružja i sile i moći čitavog kolektivnog Zapada. Ako to neko u vojsci ne razume, možda bi trebalo da smenimo te ljude", dodala je ona.

 Šef RT-a, koji je na početku invazije verovao da će se završiti za nekoliko sati ili dana, sada je rekao: „Niko ne zna kako će se završiti ni kada, ali nema nazad. Priznala je da kada peva himnu Ruske Federacije koristi sovjetski tekst.

„Te reči su prikladne za ovaj trenutak. Drugovi generali, molim vas da ne sramotite ovu himnu, našu veru i našu očajničku želju da zadržimo ove teritorije i vratimo se u normalu kao još veća Rusija“, rekao je Simonjan.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading