NENSI PELOSI IZVIŽDANA USRED NJUJORKA Ovakvom prijemu publike se nije nadala (VIDEO)
EPA WILL OLIVER

Pogotovo imajući u vidu da je koncert održan u Central Parku u Njujorku.

Predsednica je izviždana tokom komentara o nedavno usvojenom Zakonu o smanjenju inflacije, zakonu za koji čak i klimatski car Džon Keri priznaje da je klimatski zakon koji nema nikakve veze sa inflacijom.

Njujork post je objavio da je zviždanje počelo od trenutka kada se Pelosi pojavila na sceni i nastavila se tokom njenog kratkog govora.

Kako su se „zviždanje i klicanje nastavljalo, od nekoliko nezadovoljnih prisutnih“ se „čulo kako viču ’idemo!’, ​​očigledno tražeći da se nastavi večernja zabava“, navodi Post.

Pelosi je rekla publici: „Kao predsedavajuća Predstavničkog doma, ovde sam da vam zahvalim na vašem blistavom zalaganju, preduzetničkom razmišljanju i odlučnosti kao građani sveta".

„Zahvaljujući vašoj pomoći da su Sjedinjene Države nedavno donele istorijsko zakonodavstvo o klimi, što će promeniti igru“, rekla je ona. „To će smanjiti zagađenje ugljenikom za 40 odsto do 2030. godine, daće istorijskih, istorijskih 370 milijardi dolara za borbu protiv klimatske krize".

 

 

Napomenula je da su dvoje njenih unuka bili tamo sa njom i da je obećala da će svoje primedbe držati kratkim kako bi se muzika nastavila.

Njen suprug, Pol Pelosi, takođe je prisustvovao događaju. Možda je najpoznatiji po hapšenju zbog vožnje u pijanom stanju i njegovom neobičnom umeću da zarađuje na berzi.

Pelosi je, možda se sećate, uhapšen zbog prekršajne ​​vožnje pod uticajem alkohola u maju nakon što je izazvao nesreću sa dva automobila u dolini Napa u Kaliforniji.

Nejasno je da li je negativan prijem publike bio posledica njihove želje da se vrate u emisiju, Pelosijeve politike ili oboje.

Bilo kako bilo, to nije bio sjajan trenutak za govornika.

A da se to dogodi u liberalnom bastionu Menhetna bilo je najveće iznenađenje od svih.

 

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading