BAJDEN U SUZAMA "Kao i mnogi Amerikanci..."
Tanjug/Ap

Britanska superzvezda je pod otvorenim nebom uz instrumentalnu pratnju izvela je hitove poput "Rocketman", "Your Song" i "Tiny Dancer", što je u jednom trenutku Bajdena i rasplakalo.

"Kao i brojni drugi Amerikanci, naša porodica voli njegovu muziku", rekao je Bajden predstavljajući pevača.

"Može se reći da je muzika Eltona Džona promenila naše živote", dodao je. Odbio da nastupi za Trampa

Džon, koji je odbio da nastupi na inauguraciji bivšeg predsednika Donalda Trampa, pristao je da nastupi za Bajdene. On je jedna od nekolicine slavnih zvezda koje su se nakon nekoliko godina osdustva vratile u Belu kuću.

Njegov nastup bio je deo proslave u čast ljudima koje je Bela kuća nazvala svakodnevnim herojima: medicinskim sestrama, radnicima hitne pomoći, učiteljima, LGBTQ+ zagovornicima i aktivistima.

Džon je rekao da je nastup u Beloj kući "šlag na torti" karijere tokom koje je dobio priliku da nastupi u predivnim dvoranama širom sveta. U pauzama između pesama govorio je o svojoj borbi protiv HIV-a/AIDS-a i pohvalio bivšeg predsednika Džordža Buša, republikanca, za napore koje je uložio u borbu protiv AIDS-a u Africi pomoću Programa hitnog plana predsednika SAD-a za pomoć obolelima od AIDS-a (PEPFAR).

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading