GLUMI GLAVNOG BAJU: Dodik uložio silni novac za plakate u centru Beograda
Printscreen

Tako su u glavnom srpskom gradu jutros osvanuli bilbordi sa njegovom slikom...i to po celoj prestonici.

Izvori iz njegovog tabora, tvrde da je Dodik svestan da mu loše ide i da ovim potezom on pokušava da nametne da je "glavni srpski Baja".

Postavlja se pitanje čiju rolu filma sada igra Milorad Dodik i kome šalje ove poruke?

Poznato je da je Milorad Dodik bio projekat koga su Amerikanci u Vašingtonu “trenirali” i spremali za svog čoveka u BiH i to je bio svih ovih prethodnih godina... Sve što je trebalo na nalogu Amerike, Dodik je poslušno izvršavao, sve do nedavno kada se zbog koruptivnih radnji našao na njihovoj crnoj listi i to dva puta do sada, ali mu to baš i ne zagorčava život.

Tako je Dodik do sada jedno više desetina u svojoj glavi organizovao referendume, izdvajao Republiku Srpsku iz BiH... a ona nikad čvršće u BiH kao sada...

Vučić na sastanku sa kongresmenkom Teni - Alo.rs

I dok neki sumnjaju u to, Dodik je podršku Vašingtona, kao da nikada je nije ni bilo, zamenio Moskvom, gde je, kako neki tvrde, prebacio biznis i kapital.

On sutra putuje u Moskvu, gde će imati sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. To nije nikakva novina, jer od 2014. godine redovno pred svake izbore odlazi u Moskvu, odakle se vrati sa obećanjima od kojih još uvijek nije bilo ništa, a izvršava naloge Amerike, kao onaj o davanju saglasnosti za ANP (Godišnji plan za NATO).

Najnovije informacije o zdravlju Ratka Mladića - Alo.rs

Sve je počelo u Moskvi sa malim i velikim kreditom 2014. godine, koji je tada navodno Putin obećao Dodiku, ali nikada nije realizovan.

Kakve poruke Dodik izvršava i ko su nalogodavci, teško je znati, ali je sigurno da malu Republiku Srpsku iz dana u dan čini sve nestabilnijom.

Na kraju se može s pravom konstatovati "jednom plaćenik, uvek plaćenik za nečije tuđe interese".

Pratite nas i na Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading