Trivić: Ja sam samo srpski igrač, mir je naš najveći nacionalni interes
Foto: Alo.rs

Dodik je uvek bio tuđ igrač, bilo sa Istoka ili sa Zapada, ali nikada nije bio srpski igrač.

Znajte da sam ja samo srpski igrač. To nije ni levo ni desno, ni istok ni zapad, samo srpski nacionalni interesi, mir, stabilnost i ekonomski prosperitet našeg naroda, rekla je Jelena Trivić, kandidat za predsednika Republike Srpske.

Trivić: Ja sam samo srpski igrač, mir je naš najveći nacionalni interes

Foto: Alo.rs

 

Ona je obećala da će kao predsednica Republike Srpske učiniti sve da nova vlast pitanje boraca stavi u fokus svog interesovanja.

- Sramota je za odlazeću vlast da 27 godina nakon završetka rata govorimo o pitanju nezaposlenosti dece palih boraca.

Vučić mladim oficirima: Vaš životni standard biće na najvišem nivou - Alo.rs

Suma koja se danas dodeljuje borcima je ponižavajuća. Oni preziru borce jer nisu bili borci. To je kompleks koji imaju. Odužićemo se borcima koji su sve žrtvovali za najveću srpsku pobedu u 20. veku, a to je Republika Srpska.

Morali smo da je stvorimo da nam se ne dogodi novi Jasenovac - naglasila je Trivić. Ona kaže da Republika Srpska mora početi da pobeđuje u miru, za Republiku Srpsku.

- Najveći srpski nacionalni interes za 21. vek je mir. Ne smemo dozvoliti nikakav diplomatsko-politički sukob. Izbacićemo korupciju iz institucija Republike Srpske. Kada to uradimo, krenuće investicije, otvoriće se fabrike i pogoni, kao što se desilo u Srbiji - zaključila je Trivić.
 

Čitajte nas i na Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading