SA NJIMA NEMA DILOVA Medojević tvrdi da je DPS jedna od pet najopasnijih narkomafija Evrope - Đukanović ne može da dobije imunitet za svoje zločine
printsrkin/jutjub

– Imaju direktne kontakte sa narkokartelima iz Kolumbije i Meksika, kontrolišu između 33-40% nabavki za tržište Evrope, obrću godišnje između 500-700 mil. evra, imaju svoje banke , kompanije, medije, političke stranke, NVO, sportske klubove, advokate, agente ANB, tužioce, sudije, policijske funkcionere, na desetine plaćenih ubica, stranih lobista, poslanike EP, korumpirane birokrate iz Brisela, penzionisane agente najvećih zapadnih službi, sekjuriti agencije, kontrolišu minimum 50% crnogorskog BDP, imaju svoje plaćene političare u Sloveniji, Hrvatskoj, Slovačkoj, BIH, Srbiji, posebno Kosovu (i Metohiji), Albaniji, Makedoniji, povezani su sa ubistvom novinarke Dafne na Malti, Jana Kucijaka u Slovačkoj, Pukanića u Hrvatskoj, Duška Jovanovića u Crnoj Gori, nabavljali su oružje za FARC i ISIS, prali novac za najveće svetske kriminalce…- kazao je Medojević.

On smatra da je neophodno zabraniti DPS, sve njihove lidere pohapsiti  te njihovu imovinu u zemlji i inostranstvu privremeno zamrtnuti da je ne bi koristili za sprečavanje i ometanje pravde.

– DPS mafija ubija svoje kriminalne, poslovne i političke oponente….već ih je preko 100. Zato je neophodno formirati Vladu nacionalnog spasa od političara patriota koji imaju hrabrosti, znanja i volje da se uhvate u koštac sa ovim zlom… Mekušci, foliranti, poslušnici ambasada, manekeni, kukavice, poltroni neka se sklone. Ovo je borba za hrabre i odlučne. Sa mafijom nema dilova. Đukanović ne može da dobije imunitet za svoje zločine. Ako želimo normalnu, zdravu, demokratsku i večnu Crnu Goru, mafija mora biti pobeđena, Đukanović u zatvoru, a DPS zabranjen. Sve drugo je kapitulacija države pred mafijom i guranje Crne Gore u haos dugotrajnog propadanja, sistemskog  siromaštva i korupcije i njenog nestanka – kazao je Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading