PADA PLENKOVIĆEVA VLADA? Najava protesta: "Branite nam da se grejemo ove zime"
EPA

U pozivima koji se šire Hrvatskom stoji: "Pokrali ste sve što se pokrasti moglo - nije vam bilo dosta. Uništili ste ekonomiju, poljoprivredu i prodali Kunu - nije vam bilo dosta. Raselili ste nam decu širom sveta - nije vam bilo dosta. Ukrali ste nam život, sadašnjost, budućnost i domovinu - i još vam nije dosta. Opljačkali ste imovinu hrvatskog naroda, a govorite kako MI moramo stegnuti kaiš".

Sada, poručuju, "MI kažemo DOSTA JE! Izdali ste Hrvatsku! DAJEMO VAM OTKAZ", stoji u najavi protesta objavljenoj na stranici "Slobodni zajedno".


Predstavnici opozicionog Mosta, prenosi hrvatski portal Index, pozivaju na masovne proteste, a Mostov Marin Miletić je na Fejsbuku napisao: "Ja ću doći. Dođi i ti. Hrvatska, ljubavi naša".

Prethodno je objavio podužu objavu u kojoj objašnjava zašto će doći na protest u subotu 10. septembra.

"Hrvatska se mora osloboditi korupcije. Korupcija nas guši. Radi korupcije je narod, mali čovek izgubio valjda stotine milijardi koje je mafija pokrala tokom svih godina naše slobode. Domoljubni grabežljivci su ona interesna grupa koja Hrvatsku nikada nije volela. Prostituirali su domoljublje za svoje sebične interese i punjenje vlastitih džepova".

Poručio je i da "ti fejkeri domoljubni su narodu govorili da stegne kaiš, da nećemo moći da se grejemo ove zime na koliko želimo stepeni, a onda su ti fejkeri i mafijaši KRALI taj isti gas i punili sebi račune".

I Miro Bulj je pozvao na protest i poručio: "Ova ekipa u INA-i, izgleda, nije radila sama i bez znanja vrha HDZ-a! Podrška protestu ispred HDZ-a 10. septembra! Lopove treba rušit s vlasti dok nas nisu pokrali do kraja", preneo je Index.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading