RASIZAM U HRVATSKOJ Osvanuo skandalozan bilbord o Melaniji Tramp usred Zagreba (FOTO)
Foto: Shutterstock

U duhu svojih ustaških prethodnika, koji su rado postavljali plakate sa natpisima "zabranjeno Jevrejima, Srbima i psima", hrvatske vlasti u Zagrebu dozvolile su da se u njihovom gradu postavi bilbord bizarnog sadržaja.

Na pomenutom bilbordu prikazana je slika bivše Prve dame SAD Melanije Tramp i supruge nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, a kao natpis na slici stoji tekst "Zamislite koliko daleko možete da odete sa malo engleskog jezika".

RASIZAM U HRVATSKOJ Osvanuo skandalozan bilbord o Melaniji Tramp usred Zagreba (FOTO)

Foto: Alo!

 

Ovakva poruka jasno aludira na slovenačko poreklo Melanije Tramp, kojoj engleski jezik nije maternji, pa ima za cilj da ukaže i na njenu "nekompetenciju" da postane Prva dama SAD. 

Dakle, u samo jednoj poruci, ustaše su uspele da uvrede poreklo, jezik i ugled supruge bivšeg predsednika Amerike.

Da stvar bude bizarnija, bilbord reklamira Američki institut u Hrvatskoj, što samo pokazuje da aktuelna vlast Demokratske stranke u SAD, savršeno sarađuje i deli uverenja sa onom ustaškom u Zagrebu. 

Ovakav gnusan čin rasizma u kom se ismeva Melanija Tramp zbog svog jezika i porekla jasno pokazuje da je ustaška ideologija zasnovana na nacionalnoj i verskoj mržnji široko zastupljenja u Hrvatskoj, a podršku ima direktno od Bajdenove hunte iz SAD!

Poznato je da Hrvati otvoreno preziru Slovence, doduše, manje od Srba, ali su i oni visoko kotirani na njihovoj crnoj listi, pa ovakav potez dodatno dokazuje njihovu mržnju prema svemu što nije Hrvatsko. 

Ostaje da se vidi da li će Američka ambasada reagovati zbog ovog gnusnog čina rasizma i uvrede na račun njihove nekadašnje Prve dame, ali s obzirom na kamarilu Džoa Bajdena koja je trenutno na vlasti u SAD, sumnjamo. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bibi

26.08.2022 11:35

Koliko su prodate duse ti hrvati. Toliko je prozirna ova komanda Busove i Klintonove administracije. Molicu Boga da se sve to vrati vasoj deci!

Sumadinac

26.08.2022 11:46

Dali se ove Ustase pitaju a stace onda biti ako stvarno Tranp doce na vlast.