ŠOU-PROGRAM - SEVALE GOLE GRUDI U REZIDENCIJI PREMIJERKE Predsednica finske Vlade uleće iz skandala u skandal
EPA

Premijerka se izvinila zbog kontroverzne fotografije koja se prvo pojavila na društvenim mrežama, a potom u svetskim medijima. Na fotografiji se vide dve žene s podignutim majicama i otkrivenim grudima, a jedna od njih preko poprsja drži natpis „Finska“. Nijedna od njih nije Sana Marin.

Kako navode mediji, fotografija je snimljena posle muzičkog festivala koji je održan između 8. i 10. jula.

- Mislim da fotografija nije prikladna. Izvinjavam se zbog toga. Ovakva fotografija nije trebalo da bude snimljena - rekla je Marinova novinarima u Helsinkiju, i dodala da su u rezidenciji bili njeni prijatelji.

ŠOU-PROGRAM - SEVALE GOLE GRUDI U REZIDENCIJI PREMIJERKE Predsednica finske Vlade uleće iz skandala u skandal

Printscreen

 

Marinovoj je problem napravila bivša učesnica izbora za mis Finske, na čijem Tiktok nalogu se nalazi objavljena fotografija.

Nekoliko dana ranije Sana Marin je bila u centru skandala nakon što se pojavio snimak sa privatne žurke na kojoj je snimljena kako malo slobodnije đuska, preciznije - tverkuje. Odmah su se pojavile sumnje da je, osim alkohola, koristila i drogu, ali se ona ubrzo testirala i tako opovrgnula te insinuacije.

- Nisam radila ništa nelegalno. Pila sam i plesala - rekla je tom prilikom premijerka.

Prvi veći skandal Sana Marin je imala krajem 2021. godine, kada je snimljena u noćnom klubu, iako je trebalo da bude u izolaciji zbog kontakta s osobom koja je bila zaražena koronom. Ona se tada izvinila javnosti, a i sledeći skandal desio se prošle godine, nakon što su se u javnosti prvo pojavile premijerkine fotke sa muzičkog festivala na kojima nosi vruće pantalonice. Reakcije javnosti tada su bile simpatične, ali poslednji skandali doveli su do oštrih reakcija tamošnjih medija, pa je najveći finski list „Helsinške vesti“ u uvodniku objavio da „izgleda da Marin nije pod kontrolom“, te da postoji realna mogućnost, ako ne i opasnost, da bi moglo da se pojavi još fotografija i snimaka iz njenog privatnog života.

Polemike su otišle toliko daleko da se spekuliše čak i s mogućnošću da je neke od tih snimaka objavila ruska tajna služba ne bi li srušila vlast koja je odučila da Finsku uvede u NATO.

Interesantno je da Sana Marin i dalje uživa veliku popularnost u svojoj zemlji zbog uspešnog obavljanja dužnosti, a očekuje se da će finski mediji uskoro objaviti rezultate anketa koje će pokazati kako su, i da li su uopšte, skandali uticali na poverenje koje ima kod glasača.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading