OGLASIO SE MUZIČAR KOJI JE PLESAO SA BLUDNOM PREMIJERKOM Ovo je istina o njegovom odnosu sa Sanom Marin (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen

Snimci koji prikazuju kako se finska premijerka Sana Marin provodi van javne scene jedna su od najkomentarisanijih tema ovih dana, da li će izjava muzičara Olavija Usivirea, koji je prisno plesao sa političarkom, nešto promeniti?

- Mnogo je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Mogu samo da kažem ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimereno, napisao je on na Instagramu.

 

 

Na konferenciji održanoj u petak finska premijerka je rekla da se ne seća da ju je muškarac sa kojim je plesala poljubio u vrat. Izjavila je da je i sama pogledala snimak i da njoj izgleda kao da joj nešto govori.

 

 

- Da, istina je, udata sam žena, ali mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne želim da ih detaljnije komentarišem. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimereno, rekla je Marin.

Premijerka Finske je na meti kritika od prošlog četvrtka kada je objavljen snimak na kojem se vidi kako se ona zabavlja sa tamošnjim influenserima i umetnicima u privatnom stanu. Provod se nastavio u dva bara.

Nakon objave prvog snimka Marin je napomenula da se podvrgla testu na droge, nakon što su određeni finski novinari pisali kako su čuli komentare o tome da su se na zabavama, koje je posećivala političarka, delili narkotici.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading