"VIDIMO SE NA NEBU" Putnik hteo da otvori vrata aviona, uspaničeni ljudi skočili na njega!
Foto: Printscreen

Prvo je avion poleteo sa Kipra sa 6 sati zakašnjenja zbog radnog vremena posade. Navedeni let je obavljao avion SmartLink tipa A321, a zbog problematičnog putnika posada je odlučila da prinudno sleti na zagrebački aerodrom, javlja Hrvatska avijacija.

Putnici su rekli da je putnik usred leta konzumirao beli prah, za koji mnogi veruju da je kokain i da se molio između sedišta na podu kabine. Pre nego što je krenuo ka izlazu u slučaju nužde, vikao je putnicima "vidimo se na nebu", a zatim pokušao da otvori vrata dok je avion bio na visini krstarenja.

UZNEMIRAVANJE JAVNOSTI I ZLOUPOTREBA MEDIJA Evo šta se zaista dogodilo sa avionom "Er Srbije"

Nekoliko putnika oborilo je dotičnog na zemlju i sprečilo ga u potencijalno sumanutoj nameri.

Avion je na zagrebački aerodrom sleteo u 1 sat posle ponoći, a putnici su se žalili na organizaciju njihovog dočeka u Zagrebu. Tvrde da ih niko nije dočekao i da su noć proveli na spratu putničkog terminala, bez hrane i pića.

Tek rano sutradan prevezeni su u obližnje hotele, nakon čega su obavešteni da će njihov let za Mančester iz Zagreba poleteti u utorak, 16. avgusta, uveče. Nije bilo druge opcije s obzirom da je posadi isteklo radno vreme.

TUI se izvinio svim putnicima. Pomenuti putnik je pod policijskom pratnjom izveden iz aviona i sutradan nije nastavio put ka Mančesteru. U utorak, u 20.30, avion je poleteo iz Zagreba za Mančester, gde su putnici stigli sa otprilike 26 sati zakašnjenja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading