ŠAMAR NATOVCIMA U CRNOJ GORI Čekate da umre Putin, a turista nema kao da smo preselili sve australijske ajkule u Jadransko more
Foto: EPA/Alexei Danichev

- Svi čekate da umre Putin. Pa, mu radite rendgen, pa mu radite magnetnu, pa kažete da malo hramlje, pa mu je obrva spuštena... Okrenimo se mi Crnoj Gori, imamo mi dovoljno naše muke - kazao je Milan Knežević.

Kazao je da nema dilemu da su kojim slučajem živi Sveti Petar Cetinjski, vladika Sava, vladika Vasilije, knjaz Danilo, kralj Nikola, da bi oni bili u klupama Demokratskog fronta, a da je živa Medlin Olbrajt ona bi umesto Draginje Vuksanović Stanković obrazlagala rezoluciju protiv Rusije.

- Dok se svi budu ovde raspravljali o tome šta će da bude sa Rusijom, dok Draginja bude pretila kako će ona da kidiše na Kremlj da uhapsi Lavrova i Šojgua, okrenite se na ove naše crnogorske plaže, da vidite šta ste uradili sa ovom autističnom spoljnom politikom. Nigde nikog na plažama, kao da smo preselili sve australijske ajkule u Jadransko more. Više imamo galebova i pasa lutalica nego ruskih i srpskih turista - rekao je Milan Knežević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading