HAOS U EGIPTU SE NASTAVLJA Pojavile se ogromne raže u plićaku, turisti u panici
Foto: Printskrin

Na Fejsbuk stranici "Egipat - info" pojavio se novi snimak na kom se vidi da su dve velike raže doplivale do plićaka. LJudi su masovno bili preplašeni ovim prizorom, pa su panično zvali spasioce i istrčavali iz vode.

Međutim, pojašnjeno im je da je reč o bezopasnim ražama. Oni, ipak kažu da im nije svejedno da se kupaju.

- Kada pomislim da je samo nekoliko kilometara dalje žena iskasapljena, nije mi dobro. Još kada sam video ove ogromne raže u plićaju, oduzeo sam se od straha. Nije mi svejedno ni kada me u vodi lupi mala ribica, a kamoli da vidim ovoliku ražu. Nije uopšte važno da li je ona opasna ili ne - kaže Sefan Gajić koji se trenutno nalazi u Egiptu.

Navodno, mnogi Srbi masovno otkazuju letovanja na ovoj popularnoj turističkoj destinaciji. Oni ne žele da se kupaju sa strahom da li će stradati od ajkule ili ne. Ipak, ima i onih koji govore da je mnogo veća šansa da pogineš dok šetaš ulicom Beograda nego dok se kupaš u Crvenom moru.

- Pa pre ću poginuti na totoaru, od nekog automobila ili ako mi padne deo fasade na glavu nego od ajkule. Strašno je to što se dogodilo, ali se prevelika frka digla. Ovi slučajevi su baš retki - tvrdi Goran koji sada letuje sa porodicom u Egiptu. 

Komentari (0)

Loading