OVO JE ŽENA KOJU JE USMRTILA AJKULA Tragedija se desila samo dan pre povratka kući (FOTO)
Printscreen

Elizabet Sauer (68), penzionerka iz Austrije, otišla je sa svojim suprugom 2. juna na letovanje u Hurgadu, a samo dan pred polazak kući, 2. jula, usmrtila ju je ajkula.

OVO JE ŽENA KOJU JE USMRTILA AJKULA Tragedija se desila samo dan pre povratka kući (FOTO)

Printskrin

 

Naime, ona se nalazila u plićaku, kada je svom partneru rekla da će se vratiti još malo (u vodu), a nekoliko minuta kasnije, dogodio se fatalni napad.

Uznemirujuću scenu snimili su očevici, a teško povređena žena, kojoj je ajkula otkinula ruku i nogu, odmah je prebačena u bolnicu.

Međutim, prkos naporima medicinskog osoblja podlegla je zadobijenim povredama, a veruje se da je preminula od "šoka", odnosno srčanog udara kao i usled velikog gubitka krvi.

Lokalna Zelena stranka u Kramzahu u Tirolu, saopštila je da je Elizabet bila lokalni odbornik od 1998. do 2004. godine.

- Žalimo zbog odlaska naše Elizabet, koja je stradala u tragičnoj nesreći. Naše najdublje saučešće porodici! Zauvek će biti upamćena po svojoj toplini i saosećanju - naveli su oni.

Podsetimo, nakon što je austrijska penzionerka Elizabet preminula usled stravičnog napada ajkule u egipatskom letovalištu, austrijski portal "Haute" preneo je da se istog dana dogodio još jedan napad u blizini Hurgade u kojem je još jedna žena izgubila život. Vest o pogibiji druge žene potvrdilo je naknadno i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine.

Druga žrtva je, prema prvim informacijama, rumunske nacionalnosti i nalazila se "u kasnim četrdesetim" godinama.

- Žene su napadnute dok su plivale - piše u objavi Ministarstva na Fejsbuku, navodi Arab Njuz.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading