Šta se dogodilo sa KRALJICOM ELIZABETOM? Na ruci joj se pojavio jedan DETALJ i svi su se ZABRINULI

Vesti 01.07.2022 12:29 2

Kraljica Elizabeta je održala audijenciju kod prvog ministra Škotske u palati Holirudhaus, a u okviru svoje godišnje posete Edinburgu

Šta se dogodilo sa KRALJICOM ELIZABETOM? Na ruci joj se pojavio jedan DETALJ i svi su se ZABRINULI

Tanjug

Kraljica Elizabeta je primećena sa ljubičastom modricom na ruci, što je mnoge zabrinulo.

Izgledali su srećno kada su se sreli, a ministarka Sturgeon je Njenom Veličanstvu poklonila flašu viskija Johnny Walker Blue Label kao i tartan.

kraljica

Profimedia

 

Ovo nije prvi put da se kraljica slika sa ljubičastim modricama. Kraljevski navijači su takođe primetili isto prošlog novembra tokom audijencije u zamku Vindzor kod bivšeg načelnika štaba odbrane generala Ser Nika Kartera.

Takođe je imala „ljubičastu ruku“ 2019. godine na zvaničnoj fotografiji sastanka sa jordanskim kraljem Abdulahom i kraljicom Ranijom i njihovim sinom, prestolonaslednikom Huseinom.

 

Dr Džej Verma iz Šekspirovog medicinskog centra rekao je za Metro prošle godine: „Mogao bi biti Rejnoov fenomen ili jednostavno hladne ruke.Ljubičaste ruke mogu biti uzrokovane nedostatkom cirkulacije, lomljivom kožom, otvorenim venama, modricama, curenjem krvi u tkivo ispod kože, dodao je medicinski stručnjak.

Posle sastanka sa prvim ministrom, Njeno Veličanstvo je takođe održalo audijenciju kod predsednice škotskog parlamenta Alison Džonston.
 

Kraljica već duže vreme ima zdravstvenih problema, zbog čega je i propustila delove proslave svog platinsatog jubileja.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)
Loading
Bane
01.07.2022 13:06

Joj,joj,joj...što me zabole za djavolji nakot.

Sanja
01.07.2022 17:04

ma da... zabrinuta sam skooooz.