BLAM VEKA, BAJDENOVE PUŠKICE Lezi, diž' se, ustaj, sedi! Dobio instrukcije kako da se ponaša, smeje mu se ceo svet
Foto: Printscreen

Slike beleški 79-godišnjeg američkog predsednika snimili su fotografi nakon što je Bajden podigao list dok se obraćao na sastanku sa rukovodiocima vetroindustrije.

Dokument pod naslovom "Vetar na moru - redosled događaja", kaže predsedniku da "uđe u Ruzveltovu sobu i pozdravi učesnike".

Bajden za tromesečnu suspenziju federalnog poreza na gorivo - Alo.rs

Sadrži i napomenu da "mediji stižu", praćenu uputstvom Bajdenu da ne govori "više od dva minuta".

Zatim piše "mediji odlaze", a nakon toga: "VI postavljate pitanje Liz Šuler, predsednici, AFL-CIO“, uz podsećanje da se ona "pridružuje virtuelno".

Naknadno piše "VI zahvalite učesnicima" i "VI odlazite".

 

 

Ranije u martu, Bajden je primećen kako nosi "puškicu" na kojoj su bile ključne reči u vezi sa njegovim komentarima o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Takođe je primećen kako drži "puškicu" tokom svoje prve konferencije za štampu u svojstvu predsednika prošle godine, koja je uključivala fotografije prisutnih novinara. Takođe je uključivao statističke podatke o budžetu za infrastrukturu.

Fotografije "beleški" sa sastanku u četvrtak naširoko su na društvenim mrežama delili američki republikanci i konzervativci, koji su prokomentarisali da je situacija "sramotna" za američkog predsednika".

Bajden otkrio kako je pao sa bicikla: Za sve je kriva ona stvar! - Alo.rs

- Bajdenova puškica ga podseća da treba da sedne - tvitovao je voditelj Foks njuza Šon Heniti.

Rejting odobravanja Bajdena je najniži u istoriji, navodi Iahoo! Anketa Nevs/IouGov koja je pokazala da nevjerovatnih 56 posto ispitanika ili donekle ili izrazito ne odobrava učinak Bajdena na funkciji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gg

24.06.2022 13:27

Dzaba I instrukcije on nezna dal je poso ili doso dal je lego ili trebo