SVI ĆETE UMRETI, ROĐEN SAM DA UBIJAM Jezive poruke stigle na adresu tržnih centara, poznato i odakle!
EPA

- Eksploziv u trgovačkom centru. Ja sam rođendanski ubica. Rođen da ubije. Svi ćete osetiti moju mržnju eksplozija. Svi ćete umrit, sadržaj je jedne od poruka koje su poslate sa ruskog domena rano jutros posle 6 sati na desetine javnodostupnih mejl adresa niza tržnih centara u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

Sama poruka je, kako saznaje Jutarnji list, pisana velikim štampanim slovima bez tačke i zareza, a s obzirom na poslednju reč citirane poruke spekuliše se da je pošiljalac rodom s juga Hrvatske.

Za pet godina Hrvate neće imati ko da leči! - Alo.rs

Poslata je sa mejl adrese stegosssaurus@yandex.ru.

Dojave je policija ozbiljno shvatila te, prema nezvaničnim informacijama, traga se za osobom koja se predstavila kao Stegosaurus, četvoronožni dinosaurus biljojed koji na repu ima dva para šiljatih bodlja i vrlo maleni mozak.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević izjavio je u nedelju kako su današnje dojave o podmetnutim bombama u više trgovačkih centara već treći put u poslednje vreme pa očekuje da se, ako se pokažu lažnim, utvrdi počinitelj, a o svemu će se detaljno izvestiti Policijska uprava Zagreb.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading